Monday, April 14, 2014

Své první akustické turné zahájila zpěvačka loni v říjnu v Hranicích. Obsahovalo deset koncertů a vr


Zpěvačka Anna K vydá ještě v březnu na DVD i CD živé album nazvané Anna K poprvé akusticky. Jeho základem jsou dva vyprodané podzimní koncerty v pražském Divadle Hybernia, které byly součástí jejího vůbec prvního akustického stand alone turné.
DVD edici doplní záběry ze zákulisí, zkoušení, cest nebo rozhovory. Nahrávka bude k dostání také na jarním pokračování akustického turné, které začne 26. března v Třebíči a skončí 4. června v Náchodě.
Neměla jsem v plánu akustický koncert natáčet. stand alone Hned od prvního vystoupení stand alone mi ale fanoušci začali posílat zprávy a emaily, abych je nahrála a vydala. A protože to neustávalo, řekla jsem si, proč ne, tvrdí Anna K.
Své první akustické turné zahájila zpěvačka loni v říjnu v Hranicích. Obsahovalo deset koncertů a vrcholem byla vystoupení stand alone v Praze. Na nich se Anna K objevila se svými britskými přáteli, kapelou StringerBessant, stand alone jinak též členy slavných britských Reef.
15:50 Praha 10 oficiálně zahájila provoz Vršovického zámečku
Menu Hlavní stránka Stalo se Domácí Vaše zprávy Zahraniční Krimi vybráno: Kultura stand alone Ekonomika Finance Sport Žena Koktejl Komentáře Internet stand alone a PC AutoMoto Muži Věda a školy Bydlení Kariéra Cestování Téma Speciály Počasí Horoskop TV program Denní tisk Video
14. 4. Podnikatel Richard Fuxa koupil od tenisové legendy Ivana Lendla velmi cennou sbírku 116 plakátů Alfonse Muchy. Uvedl to v pondělí Český rozhlas - Radiožurnál. Cenu Fuxa zveřejnit nechtěl. Celý článek  Lendl prodal svou sbírku Muchových stand alone plakátů »
Redakci pište na email redakce@novinky.cz stand alone Deník Právo oslovíte přes adresu redakce@pravo.cz Pokud chcete informaci o inzerci na Novinkách, pište na e-mail reklama@firma.seznam.cz Nápověda a kontakt na helpdesk Audiovizuální mediální služby Ceník inzerce


No comments:

Post a Comment