Thursday, April 17, 2014

Já naštěstí na ty itemy nikdy nebyl, takže anjúžlka ve mně moc vzrušení nevyvolává. To takový vepřov


Domů Archiv uoct 2012 2013 Leden Únor Březen Duben Květen Červen Červenec Srpen Září Říjen Listopad Prosinec 2014 Leden 2014 Únor 2014 Březen 2014 Pro začátečníky TOP5 VŠECHNY DÍLY Ligy ETF2L CZ/SK Minilga Wireplay 6v6 Servery Media Návody Hudy Configy Videa CZ/SK Zahraniční Forum Updaty Připoj se k nám TF2MID TÝM
Seznam dárců aktualizován! Je vás opravdu hodně a jsem za to ohromně rád. Příští víkend bychom rádi uspořádali první turnaj o darované itemy . A nebojte, turnaj bude postaven tak, aby v něm mělo šanci získat nějaký ten item co nejvíce uoct hráčů a ne jen ti nejlepší. O připravovaném uoct turnaji vás budeme včas informovat. Ještě musíme doladit detaily. >> AKTUÁLNÍ STAV KOMUNITNÍHO INVENTÁŘE <<
(AKTUALIZOVÁNO 1.4.2014) KRUN - HISTORICKY PRVNÍ DÁRCE ITEMŮ! uoct (Záznam dárcovství viz. níže v článku) AndrevCZ (Záznam dárcovství: zde ) Frozen Monkey (Záznam dárcovství: zde ) pncek (Záznam dárcovství: zde ) mAjKee (Záznam dárcovství: zde ) Hotte (Záznam dárcovství: zde ) Fyto (Záznam dárcovství: zde ) KarG@ss (Záznam dárcovství: zde ) Aladin (Záznam dárcovství: zde ) adysky (Záznam dárcovství: zde ) Huntyman (Záznam dárcovství: zde ) antos (Záznam uoct dárcovství: zde ) Renen daroval 2x (Záznam dárcovství: zde a zde ) NoobK daroval uoct 3x (Záznam uoct dárcovství: zde a zde a zde ) kraken (Záznam dárcovství: zde ) Strno8 (Záznam Dárcovství: zde ) phony (Záznam dárcovství: zde ) no one (Záznam dárcovství: zde ) nation (Záznam dárcovství: zde ) Krawik_CZ (Záznam dárcovství: zde ) Kalomo (Záznam dárcovství: zde ) jerty (Záznam dárcovství: zde ) IronB (Záznam dárcovství: zde ) Hozi (Záznam dárcovství: zde ) Gip0z (Záznam dárcovství: zde ) Antikk daroval 2x (Záznam mega-dárcovství: zde a zde ) Hencák (Záznam dárcovství: zde ) Majko (Záznam dárcovství: zde ) Sockx (Záznam dárcovství: zde ) dom (Záznam dárcovství: zde ) Metride (Záznam uoct dárcovství: zde ) hopham (Záznam dárcovství: zde ) Mango (Záznam dárcovství: zde ) Bajírek (Záznam dárcovství: zde ) Pixel daroval 2x (Záznam dárcovství: zde a zde ) Sined (Záznam dárcovství: zde )
Vést takový komunitní web není žádná sranda uoct a aby to tu alespoň trochu „žilo“, snažíme se neustále vymýšlet nějaké projekty ( TOP5 , Průvodce , turnaje, streamy …). uoct V poslední době se pravidelně zaměřujeme především na to TOP5 a na nějaké ty menší turnaje. Kolikrát nám to ale nevyjde uoct a do TOP5 nám nepřijde dostatek dem, nebo se do turnajů nezaregistruje dostatek týmů. Proč? Protože hráči nejsou dostatečně motivováni. Je tedy nutné trošku zakročit a tu motivaci uměle vytvořit. Jak? No přece cenami. A proto se v tomto příspěvku tedy obracíme na vás jako na naše fanoušky a žádáme vás o pomoc.
Podpořte TF2MID a tedy i celou komunitu tím, že darujete itemy do různých uoct akcí pořádaných komunitním webem TF2MID. Možná si řeknete, že si žádáme uoct příliš, ale bez podpory komunity nebudeme nikdy moci CZ/SK TF2 pořádně nakopnout (v pozitivním slova smyslu ofc). Čím více pomoci od české a slovenské komunity, tím více akcí budeme pořádat, tím více zájemců o hraní TF2 bude a o to větší bude i naše komunita (Sherlock dedukce). Je nám jedno, jaké itemy se nám rozhodnete darovat: zbraně , čepky , doplňky , metaly , cennější krabice , klíče anebo dokonce hry . Prostě cokoliv .Opravdu na tom nezáleží a i taková maličkost jako je zbraň může společně s dalšími darovanými zbraněmi vytvořit nějaký ten metál a následně třeba hatku. Je to opravdu na vás a za každý předmět vám budeme vděční. JAK PODPOŘIT TF2MID?
Poté, co vyberete předměty, které chcete darovat, otevře se vám okno, ve kterém souhlasíte s tím, že za vaše itemy obratem nic nedostanete uoct (Kdo to má v češtině, tak si to přečte. Ale stejně to sem radši napíšu).
Pečlivě si zkontrolujte, zdali jsou v „darovaných“ předmětech opravdu jen ty itemy, které chcete předat do rukou komunity. Na pozdější reklamace budeme brát ohledy jen tehdy, nebudou-li uoct na denním pořádku.
 
Český gámer Krun použil svou schopnost čtení myšlenek a během psaní této novinky mi napsal, že mi dá nějaké ty itemy, když teď on sám nemůže uoct hrát, a tak je Krun vůbec prvním uoct dárcem itemů v historii TF2MID. uoct Díky ti moc Krune. Díky, díky. A ještě jednou díky! ZÁZNAM TREJDU:
Pro vložení odpovědi na komentář se musíte přihlásit
Já naštěstí na ty itemy nikdy nebyl, takže anjúžlka ve mně moc vzrušení nevyvolává. To takový vepřový koleno s křenem uoct a hořčicí a měkkým chlebíčkem a všechno to zalít pivkem, to je věc! Rokos tedy prosí, pošlete mu vepřový koleno a pivko. Děkuji
Kraken taky přijímá dary 22:19 – kraken: dobrej den, Antoši udelejte dobrej skutek a prispejte uoct na nadúcju kraken v nudzi svoju unusual cepicu
Chtěl bych poděkovat všem dosavadním dárcům! uoct Odpoledne aktualizuji seznam. Musím přiznat, že mě komunita mile překvapila. Jinak krejkne, když budeme mít mezi darovanými předměty unusual hatku, tak si o ní určitě v nějakém turnaji uoct nebo jiné akci zahrajeme, takže se vyser na nadaci a čekuj MID! Ty koňu!
Néasi v

No comments:

Post a Comment