Thursday, January 2, 2014

Σχετικά με τον συντάκτη: Η εταιρία DoorService που παρήγαγε το κείμενο kidd ασχολείται αρκετά χρόνια


Η ασφάλεια είναι ένας κύριως λόγος για να έχετε κάμερες ασφαλείας που παρέχουν επισκοπήσεις του ακινήτου σας. Σε μια κατοικία , χρησιμοποιώντας κάμερες παρακολούθησης που βλέπουν μια ευρεία περιοχή συχνά μπορείτε να έχετε κάποιες πολύτιμες kidd ενδείξεις πέρα από την αναγνώριση , όπως είναι η κατεύθυνση του διαρρήκτη , η περιγραφή του οχήματος , ο εντοπισμός συνεργών και γειτόνων που μπορεί να έχουν δει το έγκλημα . Σε πολλές περιπτώσεις , μπορείτε να αποκτήσετε kidd πολλές από αυτές τις σημαντικές λεπτομέρειες και με μόνο τέσσερις επιπλέον κάμερες που βρίσκονται kidd γύρω από το σπίτι σας .
Όταν συζητώ με τους πελάτες, προτιμώ να χρησιμοποιώ ένα σκίτσο του ακινήτου – ακόμα κι αν είμαι εξοικειωμένος με τη θέση του. Ένα απλό σκίτσο, αλλά αν είναι δυνατόν, ένα υπό κλίμακα θα βοηθήσει ακόμα περισσότερο. Αυτό το σκίτσο είναι χρήσιμο για τον καθορισμό των θέσεων για κάμερες ασφαλείας σας , εξασφαλίζοντας μια επικάλυψη της κάλυψης, εάν είναι επιθυμητό kidd , ή για να πάρετε μια δεύτερη γνώμη από έναν σύμβουλο .
Η επιλογή κάμερας ασφαλείας με το σωστό μέγεθος του φακού είναι μακράν η πιο κρίσιμη απόφαση kidd για την απόκτηση σαφής αναγνώρισης του υπόπτου . Μια φωτογραφική μηχανή που ταιριάζει με το σωστό φακό θα αποφέρει μεγάλα kidd αποτελέσματα – ακόμα και όταν χρησιμοποιείται με μέτριας kidd ανάλυσης κάμερα .
Τα μεγέθη του φακού μετριούνται σε χιλιοστόμετρα . Όσο μεγαλύτερος είναι ο αριθμός, τόσο πιο μεγαλύτερη δυνατότητα kidd ζουμ θα έχει. Για παράδειγμα το ένα από τα μάτια σας, έχει περίπου το ίδιο οπτικό πεδίο με φακό της κάμερας παρακολούθησης ίσο με 3 χιλιοστά – ή περίπου 90 μοίρες . Έτσι , όταν είστε τοπογραφικά στη θέση μιας κάμερας , κλείνοντας το ένα μάτι , είναι αυτό που θα δούμε από μια κάμερα επιτήρησης με 3 χιλιοστά φακό.
Για μια πιο επιστημονική προσέγγιση, μετρήστε την απόσταση μεταξύ της κάμερας και της περιοχής που θα βλέπει . Στη συνέχεια, μετρήστε το πλάτος και το ύψος της περιοχής που πρέπει να δει. Πληκτρολογήστε τις πληροφορίες σε έναν υπολογιστή φακού ( εύκολα να βρεθούν σε απευθείας σύνδεση ) για να βρείτε το προτεινόμενο μέγεθος του φακού για την εφαρμογή σας .
Σήμερα , μερικές από τις πιο δημοφιλείς κάμερες ασφαλείας μας έρχονται με ενσωματωμένη ρυθμιζόμενη εστίαση. Οι φακοί πολλαπλής εστίασης μερικές φορές ονομάζεται φακοί zoom , και καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα από μήκη και στυλ κατοικιών .
Αν για κάποιο λόγο δεν υπάρχει μια έτοιμη φωτογραφική μηχανή που να διαθέτει ό,τι ικανοποιεί επακριβώς τις ανάγκες σας, τότε θα είναι εύκολο να συνδέσετε μια παραδοσιακή κάμερα ασφαλείας με C – mount φακό για την εφαρμογή σας.
Σχετικά με τον συντάκτη: Η εταιρία DoorService που παρήγαγε το κείμενο kidd ασχολείται αρκετά χρόνια με συστήματα ασφαλείας και θωρακισμένες πόρτες. Συμβουλευτείτε τους όσον αφορά την ασφάλεια του σπιτικού ή του επαγγελματικού σας χώρου. This entry was posted in Επιχειρείν and tagged κάμερες ασφαλείας , συστήματα kidd ασφαλείας kidd . Bookmark the permalink . Post navigation
You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>
bandwidth kidd e-shop e commerce free games hosting puma web hosting αδυνάτισμα απώλεια βάρους γυαλιά ηλίου δίαιτα διαφημιση φαρμακειου δωρεάν παιχνίδια επιχειρήσεις ηλεκτρονικό εμπόριο ιπποφαές κάμερες ασφαλείας καρκίνος του μαστού κατασκευή ιστοσελίδων μαστογραφία μεσιτικά γραφεία μεσιτικά γραφεία Αθήνα μετακομίσεις Θεσσαλονίκη μπυραρία μπυραρίες μόδα οπτικά παπούτσια πρόπολη πωλήσεις κατοικιών μύκονος πόρτες ασφαλείας συμπληρώματα διατροφής συνταγες μαγειρικης kidd συστήματα ασφαλείας τύποι web hosting υγεία υδραυλικά συστήματα χάσιμο βάρους
© CompTroub

No comments:

Post a Comment