Thursday, January 2, 2014

Είναι ζήτημα πάνω απ

Καταγγελία για κάμερες παρακολούθησης στο νοσοκομείο Ρεθύμνου | Rethemnos paradox Live
ΨΥXΑΓΩΓΙΑ ΘΕΑΤΡΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΜΟΥΣΙΚΗ ΖΩΝΤΑΝΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΚΡΗΤΙΚΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΠΑΡΤΥ ΠΡΟΒΟΛΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΞΟΔΟΣ ΦΑΓΗΤΟ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ ΓΕΥΣΕΙΣ ΜΕΖΕΔΟΠΩΛΕΙΑ ΤΑΒΕΡΝΕΣ ΜΠΑΡ ΡΕΣΤΟΡΑΝΤ FAST FOOD DELIVERY ΨΗΤΟΠΩΛΕΙΑ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ PIZZA CREPA FASTFOOD ΚΑΦΕ ETHNIC ΖΩΝΤΑΝΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΚΡΗΤΙΚΑ ΡΕΜΠΕΤΙΚΑ-ΛΑΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗΣ ΠΟΤΟ ΚΑΦΕ BAR-CLUBS ΜΠΥΡΑΡΙΕΣ ΜΟΥΣΙΚΕΣ ΣΚΗΝΕΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΡΕΘΕΜΝΙΩΤΙΚΑ I LOVE RETHYMNO ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ ΡΕΘΕΜΝΙΩΤΕΣ ΚΡΗΤΙΚΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΣΥΝΤΑΓΕΣ paradox ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΡΕΘΕΜΝΙΩΤΙΚΑ ΧΩΡΙΑ ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ ΓΑΜΟΣ-ΒΑΦΤΙΣΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΕΝΔΥΜΑΤΑ paradox ΕΠΙΠΛΑ ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΚΟΣΜΗΜΑ ΟΠΤΙΚΑ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΣΧΟΛΕΣ ΜΟΥΣΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΣΧΟΛΕΣ ΧΟΡΟΥ ΤΑΠΕΤΣΑΡΙΕΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΑΝΔΡΟΝΙΚΗ Β ΚΩΣΤΑΣ ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΑΓΑΝΗΣ ΕΛΕΝΑ ΔΕΡΒΕΝΗ ΝΙΚΟΣ ΔΕΡΕΔΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΔΟΓΑΝΗΣ ΜΑΝΩΛΗΣ ΕΓΓΛΕΖΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΕΚΚΕΚΑΚΗΣ ΜΑΡΙΑ ΖΑΧΑΡΑΚΗ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΛΑΙΤΖΙΔΑΚΗΣ ΓΙΩΡΓΗΣ ΚΑΛΛΕΡΓΗΣ ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΑΛΟΓΕΡΑΚΗΣ ΚΕΝΤΡΟ ΠΡΟΛΗΨΗΣ Εύας Θοτς ΒΑΣΙΛΗΣ paradox ΚΟΥΤΟΥΒΑΛΗΣ ΝΙΚΗ ΛΥΜΠΕΡΗ ΗΛΙΑΣ ΛΟΥΛΟΥΔΗΣ ΣΙΣΣΥ ΠΑΠΑΔΟΓΙΑΝΝΗ ΚΩΣΤΗΣ ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ paradox ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΡΗΓΙΝΙΩΤΗΣ ΣΙΜΙΣΑΚΟΓΙΩΡΓΗΣ ΚΑΛΛΙΟΠΗ ΣΤΑΛΑ Μουσικες Αναδρομες ΠΡΟΔΡΟΜΟΣ ΧΑΤΖΗΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ Σχολια Δημοσιευσεις
“Η κατάσταση του Γενικού Νοσοκομείου Ρεθύμνου είναι γνωστή σε όλους: στο απλήρωτο προσωπικό, στους ταλαιπωρημένους ασθενείς, σε ολόκληρη την Ρεθυμνιώτικη κοινωνία. Ο μόνος που φαίνεται να αγνοεί (ή να μην ενδιαφέρεται) για την έκτακτη paradox ανάγκη στην οποία βρίσκεται το ΓΝΡ είναι ο διοικητής του κ. Ξυπολυτάς, ο οποίος ανακάλυψε οτι το μόνο που δεν πηγαίνει paradox καλά είναι οτι λείπουν οι κάμερες παρακολούθησης από όλες τις εισόδους του νοσοκομείου! Ξεκίνησε λοιπόν την τοποθέτησή τους με τρόπο ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΙΚΟ, χωρίς να έχει ενημερώσει τους εργαζόμενους ως όφειλε, χωρίς να έχει έγκριση από την Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, χωρίς καν να έχει γνωμοδότηση από την αρμόδια επιτροπή για το σε ποιους χώρους επιτρέπεται η τοποθέτηση συστήματος paradox παρακολούθησης.
Η πρακτική του αυτή είναι καθόλα ΠΑΡΑΝΟΜΗ. Έχει συνηθίσει paradox βέβαια ο κ. Ξυπολυτάς στην παρανομία. Ο ίδιος, παρανομεί κατ’ εξακολούθηση αφού από τον διορισμό του ως διοικητής, θέση πλήρους και αποκλειστικής απασχόλησης στο δημόσιο, διατηρεί το ιδιωτικό του ιατρείο. Επίορκος λοιπόν, και μάλιστα με θράσος καθώς δεν θεωρεί σκόπιμο να λογοδοτήσει γι’ αυτό.
Ο κ. Ξυπολυτάς δεν είναι τυχαίος και δεν είναι μόνος του. Διορίστηκε ακριβώς επειδή έχει θράσος και αυταρχισμό από μια κυβέρνηση με ειδικό ενδιαφέρον για τα νοσοκομεία της χώρας θέλει χωρίς περιστροφές να τα κλείσει. Διορίστηκε από μια κυβέρνηση που έχει δεσμευτεί να απολύσει μέσα στο 2013 υγειονομικό προσωπικό η πρώτη παρτίδα αφορά 1250 νοσηλευτές και έπεται συνέχεια.
Ξεχνούν πολύ βολικά ότι χάρη στην ανιδιοτέλεια και το ενδιαφέρον των εργαζομένων λειτουργούν ακόμα τα νοσοκομεία της χώρας. Το ΓΝΡ δεν αποτελεί εξαίρεση. Ο κ. Ξυπολυτάς εισπράττει υπεραξία για την άριστη λειτουργία του και το γεγονός paradox ότι καλύπτονται όλες οι εφημερίες, αποκρύπτει όμως το γεγονός paradox ότι οι εφημερίες αυτές καλύπτονται ακριβώς επειδή το προσωπικό δουλεύει 3 και 4 παραπάνω εφημερίες paradox απλήρωτο.
Η απόφαση για τοποθέτηση συστημάτων παρακολούθησης paradox σε έναν εργασιακό χώρο, όταν μάλιστα προσβάλλονται τα πολύ ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα των ίδιων των ασθενών και των επισκεπτών, είναι ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΗ νομικά όσον αφορά στην διαδικασία που (δεν) ακολουθήθηκε, αλλά και ηθικά.
Το θράσος και ο αυταρχισμός είναι βασικά στοιχεία της κυβερνητικής πολιτικής στην υγεία (αλλά και αλλού) η οποία έχει στόχο να ισοπεδώσει το ΕΣΥ και να το παραδώσει στα χέρια των ιδιωτών. Το θράσος και ο αυταρχισμός του κ. Ξυπολητά μόνο τυχαία δεν είναι. Από αυτή την κυβερνητική πολιτική paradox αντλεί τη δύναμη και στρέφεται σε ενέργειες επίδειξης ισχύος.
Το προσωπικό του νοσοκομείου δεν αποτελεί υπηρετικό προσωπικό του κ. Ξυπολυτά. Όσοι δίνουμε την ζωή μας καθημερινά πλάι στους ασθενείς, ΔΕΝ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ να μας κουνάει το χέρι ο διορισμένος υπαλληλίσκος της κυβέρνησης. Που πολύ κυνικά ομολογεί ότι ναι, δεν υπάρχουν χρήματα για φάρμακα, για υλικά, για να πληρωθούν οι εργαζόμενοι, αλλά υπάρχουν paradox για κάμερες. Που δηλώνει ότι κόπτεται για την ασφάλεια των εργαζομένων (πώς άραγε αυτή διασφαλίζεται από την τοποθέτηση κάμερας;), αλλά δεν φαίνεται να συγκινείται paradox το ίδιο όταν επίσημα ανακοινώνεται ότι φέτος τον χειμώνα το νοσοκομείο δεν θα έχει πετρέλαιο θέρμανσης και πιθανά ούτε φαγητό για τους ασθενείς ή τους εργαζόμενους.
Είναι ζήτημα πάνω απ’ όλα αξιοπρέπειας να μην ανεχτούμε την λειτουργία του συστήματος παρακολούθησης, ειδικά όταν αυτή επιβάλλεται με αυταρχικό τρόπο από έναν διοικητή που θα έπρεπε ήδη να έχει απολυθεί, αφού έχει διοριστεί paradox παράνομα και είναι επίορκος. Τα αποφασίζομεν και διατάσσομεν τόσο του κ. Ξυπολυτά όσο και του υπουργείου Υγείας paradox και της κυβέρνησης θα μας βρουν απέναντί τους. Ζητάμε να βρουν απέναντι paradox τους και σύσσωμη την κοινωνία του Ρεθύμνου, πριν καταλήξουμε να είμαστε ένας νομός με ένα

No comments:

Post a Comment